2.21.117.1, 2020-05-20 14:22:52
Caddy Delivery Van

Caddy Delivery Van.

Face față aproape oricărei sarcini.

Fiecare zi aduce noi provocări, care necesită soluţii rapide şi profesionale. Cu Caddy Delivery Van aveţi un vehicul care vă oferă cel mai bun suport practic în orice situaţie. Funcţional, flexibil şi versatil, manevrabilul şi compactul Delivery van vă oferă tot de ce aveţi nevoie pentru a transmite o imagine profesională clienţilor Dumneavoastră.

Încărcare cu ușurință și în condiții de siguranță.

Caddy Delivery Van are o capacitate de încărcare de până la 3,7 m³. Sistemul inteligent de stocare vă simplifică în mod consecvent munca. Pereţii despărţitori, barele de protecţie şi şinele de fixare vă garantează o transportare sigură.

Consum eficient.

La Caddy Delivery Van, veţi găsi o generaţie de motoare care se mândreşte cu o funcţionare impresionantă şi un consum econom de combustibil.

Confort zi de zi.

Caddy Delivery Van include o gamă impresionantă de caracteristici confortabile: servicii mobile online inteligente, cu ajutorul cărora vei ajunge la următoarea întâlnire mai rapid şi sisteme de informare şi divertisment de înaltă calitate care în combinaţie cu sistemul de încălzire şi aer condiţionat vă vor face ziua de lucru şi mai confortabilă.

Sosiți la destinație-rapid și în siguranță.

Caddy Delivery Van poate fi echipat cu sisteme de asistenţă a şoferului inovatoare, făcând drumul spre serviciu sau spre următoarea întâlnire mai uşoară pentru Dvs. şi angajaţii Dvs.

Paşii următori.