2.20.101.1, 2019-10-22 00:09:34
Caddy Kombi

Caddy Kombi.

Stăpânește practic orice sarcină.

Nici un alt vehicul din clasa sa nu combină versalitatea, flexibilitatea și soliditatea atât de perfect precum Caddy Kombi. Interiorul rezistent poate fi extins de la cinci până la 7 locuri optionale și cu doar câteva ajustări poate fi convertit într-un salon cu două locuri cu un compartiment de 3.2 m³, dacă aveți nevoie să transportați bunuri sau materiale mai mari. Până și obiectele mai mici pot fi depozitate rapid și sigur.

Încărcare cu ușurință și în condiții de siguranță.

Caddy Kombi are o capacitate de încărcare de până la 3.2 m³. Sistemul inteligent de stocare va simplifica munca în mod consecvent. Pereții despărțitori, grilajele de protecție și șinele de fixare - toate asigură o transportare în condiții de securitate.

Consumă mai puțin. Are performanțe mai bune.

În Caddy Kombi, veți găsi o generație de motoare care se mândresc cu o bună funcționare impresionantă și consum econom de combustibil. Fiecare motor este echipat cu tehnologia BlueMotion ca dotare standard și îndeplinește standardele de emisii Euro 6.

Confort zi de zi.

Caddy Kombi include o gamă impresionantă de caracteristici confortabile: servicii mobile online inteligente, cu ajutorul cărora vei ajunge la următoarea întâlnire mai rapid și sisteme de informare și divertisment de înaltă calitate care în combinație cu sistemul de încălzire și aer condiționat vă vor face ziua de lucru și mai confortabilă.

Sosiți la destinație rapid și în siguranță.

La solicitare, Caddy Kombi poate fi echipat cu o serie de sisteme de asistență a soferului. Acestea analizează în mod constant comportamentul de conducere, astfel încât să fie în măsură să intervină pentru a asista șoferul la necesitate³. Prin urmare, Dvs. și pasagerii vă bucurați de mai mult confort pe drum.

Paşii următori.