2.21.117.1, 2020-05-20 14:22:52
Caravelle

Caravelle.

Naveta perfectă.

Pentru mai mult de 30 de ani, Caravelle a făcut faţă celor mai înalte standarde de transport profesional şi convinge prin designul său interior confortabil şi sisteme infotainment de ultimă oră - combinate cu un loc de muncă sofisticat şi versatil pentru şofer. Consumul redus de combustibil face Caravelle naveta perfectă şi din punct de vedere economic.

Detalii versatile.

O varietate de pachete pentru scaune, numeroase zone de depozitare într-un număr mare de caracteristici electronice fac din Caravelle naveta perfectă.

Performanță puternică.

Caravelle convinge prin tehnologia avansată a motorului şi un consum deosebit de redus. Tracţiunea integrală 4MOTION şi cutia de viteze cu dublu ambreiaj DSG oferă o dinamică bună de conducere.

Îndeplinește cele mai înalte standarde.

Caravelle oferă sisteme de infotainment moderne, împreună cu serviciile mobile on-line inovatoare. Veţi rămâne informat în mod optimal în timpul lucrului de navetă şi veţi ajunge la destinaţie prin cea mai rapidă rută.

Însoțitori de ajutor.

Asistenţa practică a şoferului şi sistemele de siguranţă în Caravelle vă oferă suport în situaţii critice, de exemplu, atunci când parcaţi sau schimbaţi benzile de circulaţie şi multe altele.

Paşii următori.