2.21.117.1, 2020-05-20 14:22:52
Multivan

Multivan.

Captivant, chiar și în a șasea generație.

Multivan a fost tovarășul de drum perfect timp de peste 65 de ani, însoțind șoferii prin viața de zi cu zi. Interiorul său spațios și versatil inspiră. Mai mult decat atât, elementele interioare de înaltă calitate, sistemele de infotainment moderne și sistemele de asistare avansate a conducătorului, împreună cu motoarele eficiente fac față fiecărei cerințe.

Uimitor de divers.

Scaunele reglabile electric, un volan multifuncțional și multe alte opțiuni extra fac fiecare călătorie cu Multivan o plăcere absolută.

Puternic și econom.

Multivan dispune de o generație eficientă de motoare care sunt în conformitate cu standardul de emisii Euro 6. Acest lucru înseamnă: profitați de un consum deosebit de redus, fără a fi nevoie să renunțați la plăcerea de a conduce.

Urcați și bucurați-vă de confort.

Serviciile mobile on-line inteligente, sistemele de infotainment de înaltă calitate împreună cu sistemul de încălzire și aer condiționat fac din Multivan partenerul perfect pentru odihnă și viața de zi cu zi.

Partener pe termen lung.

Multivan oferă sisteme practice de asistare a conducătorului auto care vă oferă suport în situații critice, de exemplu, atunci când parcați sau schimbați benzile și multe altele.

Paşii următori.