2.21.117.1, 2020-05-20 14:22:52
image

Noul Touareg.

O nouă generație de SUV.

Design-ul high-tech extrem de încrezător al noului Touareg aduce pe șosele o prezență unică. Dotările tehnice opționale, precum stabilizarea electromecanică activă de prevenire a răsturnării, farurile IQ.Light – LED - Matrix și bordul de control Innovision aduc la un nou nivel confortul sporit, experiența și entuziasmul la volan.

Linii de echipare

Care dintre stiluri vă atrage mai mult: un aspect high-tech modern, accentele calde din lemn și piele sau designul bazat pe detalii sport? Vă veți etala stilul alegând oricare dintre liniile de echipare opționale de lux “Elegance”, “Atmosphere” sau R-Line.

Design.

Touareg stabilește noi etaloane cu aspectul său expresiv și futuristic. Gama de opțiuni de personalizare a interiorului vă va satisface toate așteptările.

 • Trapă panoramică superioară glisantă cu trapă panoramică posterioară

  O imagine clară a următoarei aventuri.

  Opțiunea echipării cu o trapă panoramică superioară cu înclinare dotată cu trapă panoramică în spate creează o senzație impresionantă de spațiu și o ambianță plăcută de iluminare în interiorul Touareg. Aerul proaspăt, o vedere clară a cerului și un sentiment de libertate fără limite - toate sunt disponbile la atingerea unui buton.

  Detalii
 • Elemente decorative

  Ce elemente de decor vi se potrivesc?

  Atmosfera de la bordul unui Touareg este puternic influențată de elementele de decor interioare. Alegeți unul din diversele pachete de design, care conferă interiorului vehiculului dumneavoastră individualitate puternică și personalitate unică.

  Detalii

Innovision.

Bordul Innovision este una dintre cele mai importante caracteristici ale Touareg-ului. Ecranul lat şi curbat cu rezoluţie excelentă permite operarea intuitivă şi ajută şoferul să se orienteze cu ușurință.

Comfort.

Cel mai înalt nivel de confort vă așteaptă în noul Touareg. Dominați drumurile cu Touareg și bucurați-vă de interiorul plăcut și spațios, de echipamente practice și tehnologia inovatoare utilă de zi cu zi.

 • Sistem de amortizare pentru portiere

  Trântitul ușilor e în trecut.

  Nu puteți avea întotdeauna suficientă putere sau spațiu pentru a închide sigur ușa mașinii în spațiile înguste de parcare. Nu mai trebuie să folosiți multă forță cu sistemul opțional de amortizare a forței, deoarece ușile sunt trase automat și închise atunci când sunt întredeschise.

  Detalii
 • Sistemul de aer condiționat "Air Care Climatronic"

  Pentru că fiecare simte diferit temperatura.

  Care este temperatura la care vă simțiți confortabil? Șoferul și pasagerul din față își pot regla parametrii climatizării independent unul de celălalt cu sistemul de aer condiționat standard "Air Care Climatronic", dotat cu filtru de alergen. Regimul opțional “Climatronic” cu 4 zone, de asemenea, poate fi ajustat individual pentru pasagerii din spate.

  Detalii
 • Easy Open/Easy Close

  Deschideți ușa unor noi posibilități.

  Ambele mâini vă sunt ocupate? Regimul opțional “Easy Open” vă permite să deschideti usa portbagajului fără sa lasati ceva jos. E suficient să faceți o mişcare scurtă cu piciorul sub partea din spate a maşinii ca să descuiați și deschideți hayonul.

  Detalii

Sisteme de asistență pentru șofer

Touareg impresionează și la capitolul tehnologii, încorporând pentru prima dată sisteme inovatoare de asistență pentru șofer, multe fiind disponibile pentru prima dată pentru un automobil Volkswagen.

 • Asistență în ambuteiaj

  Asistență în traficul îngreunat.

  Opțiunea de asistență în ambuteiaje scutește șoferul de presiunea traficului îngreunat, ajutându-l să evite accidentele rutiere.

  Detalii
 • Sistemul de ajustare a distanței ACC cu reglarea adaptivă a vitezei

  Distanța este esențială la drum.

  Opțiunea de reglare automată a distanței ACC cu control adaptiv este de departe una dintre cele mai utile sisteme de asistență pentru șoferi. Trebuie pur și simplu să specificați viteza maximă, iar sistemul are grijă să o respectați și să nu o depășiți, în limitele posibilităților tehnice ale sistemului. De asemenea, o distanță minimă este menţinută în mod automat între dumneavoastră și vehiculul din față, în limitele posibilităților tehnice ale sistemului.

  Detalii
 • Asistența la parcare

  Parcați cu precizie.

  Sistemul Park Assist manevrează maşina pe locul de parcare ales. Dumneavoastră trebuie doar să acționați accelerația și frâna. De restul se ocupă sistemul, în limitele posibilităților tehnice actuale.

  Detalii
 • Asistență în intersecții

  Puteți vedea după colț.

  Punctele de ieșire oarbe și intersecțiile cu vizibilitate redusă forțează șoferii să iasă încet. Regimul opțional de asistență în intersecții utilizează tehnologia radar pentru a vă ajuta să “vedeți” după colțuri, în limitele prestabilite ale sistemului. Prin urmare, sistemul vă ajută să identificați din timp vehiculele sau pietonii care vin din lateral spre dumneavoastră.

  Detalii

Driving Experience.

Noile tehnologii asigură caracteristici excepționale de condus pentru modelul Touareg, fie că preferați un stil de condus mai dinamic sau vreți să conduceți pe terenuri off-road.

 • Direcţia activă pentru tracţiunea integrală

  Stabilitate și manevrare sporite, datorită direcţiei active pentru tracţiunea integrală.

  Un unghi de bracare mai mic este posibil dacă la virare participă atât roțile din spate, cât și cele din față. La dorință, puteți folosi această tehnologie pe noul Touareg, automobilul devenind astfel mult mai manevrabil şi stabil în viraje.

  Detalii
 • Suspensia pneumatică

  Mereu la înălţimea optimă.

  Pentru a vă asigura că nimic nu stă în calea unei experienţe de neuitat la volan, la necesitate puteți mări confortul, echipând Touareg-ul cu suspensie pneumatică, care adaptează înălțimea caroseriei la terenuri de orice tip.

  Detalii
 • Pachetul Offroad

  Cuceriţi fără dificultăți terenuri cu diverse provocări.

  Touareg–ul dumneavoastră este echipat pentru a face faţă celor mai dificile provocări off-road, datorită pachetului opţional de echipare “Offroad package”: de la regimul de protecție contra pietrelor până la opțiunea extinsă de selectare a modului de conducere, totul are menirea să vă ajute să vă deplasaţi mai uşor pe teren dificil.

  Detalii

Multimedia.

La bordul modelului Touareg beneficiaţi de toate conexiunile. Bucuraţi-vă de muzica preferată, opţional cu excelentul sistem Surround-Sound Iar navigaţia, sistemul radio şi funcţiile maşinii pot fi parţial utilizate prin simple gesturi.

 • Mereu online

  Mereu la înălțime.

  Sunteți mereu online în Touareg. Un card eSIM integrat garantează accesul la internet, inclusiv la serviciile mobile online Car-Net, oferindu-vă opțiuni și informații la zi și posibilitatea de a savura distracții non – stop.

  Detalii
 • Car-Net

  Lumea conexiunilor Car-Net este acum disponibilă și pentru dumneavoastră.

  Serviciile mobile online vor deveni în curând la fel de indispensabile pentru dumneavoastră în mașină, la fel ca smartphone-ul în viața de zi cu zi. Conectivitatea digitală îmbunătățește navigarea și comunicarea, ajutându-vă să economisiți timp, oferind cele mai recente informații și asigurând asistență rapidă în cazul în care aveți nevoie.

  Detalii
 • Interfață telefon mobil

  Acum comunicarea este și mai simplă.

  Luați-vă rămas bun de la mulțimea de cabluri dezordonate în mașină. Interfața opțională "Business" pentru telefonul mobil oferă o capacitate de recepție excelentă și opțiunea de încărcare inductivă a smartphone-ului.

  Detalii
 • DYNAUDIO

  Descoperiți lumea sunetului în călătoriile dumneavoastră.

  Înalte limpezi. Başi profunzi. La dorință, puteți savura un sunet de ambianță 7.1 Dolby-Surround de la DYNAUDIO, cu 14 difuzoare care se potrivesc exact acusticii vehiculului.

  Detalii
 • App-Connect & Media Control

  Există atât de multe aplicații pentru Touareg.

  Acum puteți conecta smartphone-ul la sistemul multimedia din Touareg datorită aplicației App-Connect și, prin urmare, puteți utiliza o serie de aplicații în timp ce conduceți. Volkswagen Media Control permite pasagerilor să decidă şi ei asupra programului de divertisment, utilizându-şi dispozitivele mobile.

  Detalii

Paşii următori.