2.21.117.1, 2020-05-20 14:22:52

Conduceți încrezător.

Nu există nici un motiv pentru a fi tulburat în Polo Sedan. Deoarece are mai mulți asistenți la bord decât oricând înainte. Dar, indiferent de cât de relaxat sunteți pe drum: vă va impresiona din nou și din nou.

Echipament și Design.

Fiecare Volkswagen este caracterizat prin echipament de înaltă calitate și un vocabular de design clar. Numeroasele opțiuni de individualizare de asemenea vă permit să vă creați propriul Dvs. Polo. O să fiți uimit de cât de multe opțiuni aveți.

Infotainment.

Fie că aveți nevoie de a efectua un apel în timp ce conduceți, să solicitați informații actuale de trafic, doriți să ajungeți la destinație cu ajutorul sistemului de navigație sau pur și simplu doriți să ascultați propria muzică- Polo vă oferă diverse posibilități pentru utilizarea tehnologiei moderne în mod simplu și cu ușurință.

Asistență șoferului.

Sistemele inteligente de asistare a șoferului din Polo vă asigură mai mult confort de conducere și vă poate ajuta să faceți față unor situații critice precum să le și evitați. Chiar dacă observați această tehnologie doar în rare ocazii, este bine să știți că aceasta este acolo.

Eficiență.

Tehnologia modernă a motorului din Polo este caracterizată prin economie, cuplu ridicat și putere. Este exact potrivit pentru Dvs. dacă vă place să conduceți mult dar în același timp doriți să păstrați un consum redus.

Confort.

Simțiți-vă confortabil în Polo. Echipamentul său de bază extins, manevrarea fără complicații și alte elemente convenabile asigură că vă puteți bucura de aceasta într-un mod foarte relaxat.

Faceți cunoștință cu Familia.

Experimentați Polo Sedan in secunda versiune.

Paşii următori.