2.21.117.1, 2020-05-20 14:22:52
image

Tiguan.

Accesați orice teritorii.

Savurați drumurile montane cu priveliști minunate din Tiguan-ul Dumneavoastră - sau deplasați-vă cu încredere pe bulevardele și străzile strălucitoare ale oricărui oraș. Oriunde vă conduce dispoziția.

Design.

Necunoscutul vă așteaptă. Datorită calităților superioare de manevrare și sistemelor avansate, Tiguan nu doar descoperă experiențe noi. El singur este o provocare. Designul automobilului dezvăluie stilul său nou, masculin și elegant. Rețineți privirea pe detaliile distinctive ale exteriorului său. Dar nu numai atât. În interiorul vehiculului descoperiți multe alte caracteristici excepționale de design ale echipamentului interior de înaltă calitate.

 • Design exterior

  Puteți chiar simți când este timpul pentru schimbare.

  Exteriorul său proaspăt încă nu v-a capturat? Tiguanul cu siguranță impresionează. Nu doar la prima vedere.

  Detalii
 • Designul interior

  Există locuri în care sunteți fericiți să vă întoarceți iar și iar.

  Aveți, de asemenea, propriile locuri preferate? Cu siguranță veți fi dornici să petreceți mai mult timp în interiorul Tiguan-ului. El creează imediat o atmosferă de confort, datorită materialelor selectate cu migală și stilului bine definit.

  Detalii
 • Pachet off-road

  Este bine să știți cât de versatil poate fi.

  Faceți exact ceea ce doriți: alegeți pachetul opțional off-road, mai ales dacă sunteți pasionat de ideea de a vă deplasa în afara drumurilor asfaltate. Tiguan este o mașină puternică - atât pe asfalt cât și pe terenuri accidentate

  Detalii
 • Acoperișul panoramic glisant / basculant din sticlă cu iluminat ambiental

  Mai multă libertate. În orice direcție.

  Acoperișul panoramic opțional larg, glisant/ basculant de sticlă creează o ambianță de iluminare plăcută, permițându-vă Dumneavoastră și pasagerilor să priviți norii alergând pe cer. Secțiunea frontală a panoului poate fi deschisă, ridicată și coborâtă prin acționare electrică. Și dacă stelele sau luminile mari ale orașului nu vă par destul de strălucitoare, puteți scufunda interiorul vehiculului într-o lumină plăcut atenuată.

  Detalii
 • Farurile LED și ansamblul luminilor din spate

  Asigură o vizibilitate mai bună. Și aspect exterior.

  Designul inovator transformă automobilul Tiguan într-un animal inconfundabil - chiar și designul impresionant al farurilor LED opționale și al blocului de lumini din spate exprimă în mod clar acest lucru. Și grație opțiunii „Dynamic Light Assist”, cei din traficul de întâmpinare vor observa doar designul atrăgător - chiar și cu faza lungă conectată.

  Detalii
 • Roțile

  Design care se evidențiază. Și te mișcă.

  Tiguan oferă o multitudine de caracteristici de design excepționale. Patru dintre ele sunt roțile. Ele se încadrează perfect în designul Tiguan și îi conferă caracterul - un mix de dinamism sportiv masculin, combinat cu stil și eleganță.

  Detalii

Pachetele opționale de echipamente Tiguan R-Line

În calitate de SUV, Tiguan dispune de genele care îi justifică pretențiile de sportivitate. Stabiliți noi standarde cu pachetele R-Line.

Conectivitate.

Indiferent dacă trebuie să efectuați un apel în timp ce conduceți, aveți nevoie de cele mai recente informații despre trafic, doriți să ajungeți la destinație utilizând sistemul de navigare sau pur și simplu doriți să ascultați muzica preferată - Tiguan vă oferă diferite opțiuni pentru utilizarea tehnologiilor moderne într-un mod convenabil și fără complicații.

 • Car-Net „Ghid & Inform”

  Car-Net „Ghid & Inform”.

  Internetul este util în multe domenii de viață - inclusiv în mașină. De exemplu, puteți trage cu ochiul la cele mai recente știri despre trafic, care vă permit să vă planificați sau să vă ajustați traseul. În afară de aceasta, serviciile online opționale Car-Net „Guide & Inform” au mult mai multe de oferit.

  Detalii
 • Car-Net App-Connect

  Utilizați aplicațiile și în automobilul Dumneavoastră Volkswagen.

  App-Connect include trei tehnologii inovatoare pe care le puteți utiliza pentru a afișa aplicațiile smartphone pe ecranul tactil al sistemului Infotainment: MirrorLink ™, Android Auto™ și Apple CarPlay™.

  Detalii
 • Radio și navigare

  Nu este oare plăcut să-ți alegi propriul copilot?

  În Volkswagen, dumneavoastră decideți ce se întâmplă. Puteți alege între două aparate de radio, fiecare cu difuzoare potrivite, comenzi intuitive și o mulțime de opțiuni de conectare. Sau alegeți unul dintre cele două sisteme de navigare opționale care oferă capacități multimedia cpabile să satisfacă garantat orice dorință.

  Detalii
 • App-Connect – Cam-Connect

  Deschideți o perspectivă cu totul nouă. La fel și în interior.

  Există atât de multe lucruri noi de descoperit în cabină, iar uneori și pe bancheta din spate. Pentru a vă asigura că aveți totul sub control, în timpul călătoriei imaginile statice de pe camera dvs. GoPro® cuplată cu opțiunea „Car-Net App-Connect” pot fi transmise în mod convenabil pe displayul sistemului radio sau al sistemului de navigare.

  Detalii

Sisteme de asistență.

Echipat cu tehnologie inteligentă și sisteme opționale de asistență pentru prevenirea accidentelor, Tiguan vă ajută chiar și în situații critice de conducere, păstrându-vă calmul și încrederea în spatele volanului.

 • Trailer Assist

  Parcarea fără efort. Chiar și cu remorcă.

  Mașina poate prelua controlul volanului pentru dvs atunci când se manevrează o remorcă. Sistemul opțional de manevrare a remorcilor „Trailer Assist” vă va scuti de foarte multe eforturi.

  Detalii
 • Area View

  Vedere în perspectivă. În toate direcțiile.

  Când ieșiți de la un loc de parcare din centrul orașului plin de viață, sau manevrați pe un teren dificil, nu ar fi bine să puteți vedea totul ce se petrece în jurul mașinii dintr-o singură privire? Camera opțională „View Area” cu cele patru camere ale sale oferă această posibilitate.

  Detalii
 • Lane Assist

  Simplu și clar. La fel și la drum.

  Întinderile monotone ale drumului, carosabilul ce se îngustează și drumurile strâmte de țară pot toate să vă testeze concentrația în timpul călătoriilor îndelungate. Astfel, sistemul de avertizare privind ieșirea de pe banda de circulație „Lane Assist” vă ajută să evaluați mai bine aceste situații și să minimalizați riscurile.

  Detalii
 • Dynamic Light Assist

  Momente strălucitoare. Chiar și în întuneric.

  Faza lungă a farurilor asigură o vizibilitate sporită departe în față pe timp de noapte. Dar pornirile și opririle frecvente ale acesteia pot fi enervante. Iată de ce „Dynamic Light Assist” poate comuta în mod automat faza scurtă la necesitate.

  Detalii
 • Park Assist

  Parcare convenabilă. La apăsarea unui buton.

  Tiguan nu numai că vă duce la destinație, ci vă și finalizează lucrul aranjându-vă exact în limitele locului de parcare. Opțiunea suplimentară Park Assist măsoară spațiile de pe marginea străzii în timp ce treceți pe alături. Dacă depistează un spațiu paralel sau perpendicular potrivit, acesta preia conducerea pentru a manevra vehiculul spre locul de parcare găsit.

 • Traffic Jam Assist

  Relaxare automată. Chiar și în trafic.

  În traficul cu mișcare lentă, echipamentul opțional Traffic Jam Assist urmărește vehiculele din preajmă și reacționează independent pentru a menține vehiculul în limitele benzii sale. De asemenea, acționează acceleratorul și frâna. În traficul cu porniri și opriri frecvente, sistemul oprește vehiculul și îl pornește automat după un anumit interval de timp. Acest lucru este posibil datorită unei comunicări excelente între funcția opțională ACC, testată și încercată, de control a distanței și Lane Assist. Trafic Jam Assist scoate de pe șofer stresul generat de situațiile cu opriri și porniri frecvente, și astfel ajută la reducerea probabilității unui accident tipic pentru ambuteiaje.

Confort.

Un teren necuniscut este rareori confortabil. Este cu atât mai mult un motiv pentru a călători încolo. Tiguan vă face călătoria pe cât se poate de plăcută cu interiorul său spațios și abundența sistemelor de asistență pentru confort.

 • Compartimentul pentru bagaje cu funcția „Easy Open”

  Simplu de deschis. Simplu de închis.

  O călătorie relaxată începe chiar înainte de a porni cu sistemul opțional de deschidere a compartimentului de bagaje „Easy Open”, controlat prin senzori. Ridicați o pungă grea în portbagaj fără a fi nevoie să căutați cheia: doar o mică mișcare a piciorului sub bara de protecție din spate a vehiculului este suficientă pentru a deschide capacul portbagajului.

  Detalii
 • DYNAUDIO Excite Surround

  Sunet perfect tot timpul.

  V-ați gândit vreodată că muzica ar putea suna mai bine în mașină decât în ​​sistemul audio de acasă? Sistemul audio „DYNAUDIO Excite Surround”, disponibil opțional, este conceput special pentru acustica interiorului mașinii, oferind un sunet menit să depășească așteptările celor mai pretențioși audiofili.

  Detalii
 • fotoliu ergoActive

  Fiți cu ochii la drum. Cu confort la spate.

  Fotoliul opțional ergoActive, care poartă sigla de calitate „Healthy Back Campaign”, garantează confortul optim și reduce presiunea pe coloana vertebrală în timpul condusului. Pe lângă reglajul înclinării și adâncimii fotoliului, acesta dispune de asemenea de un suport lombar electric, cu funcția de masaj electric.

  Detalii
 • Display informațional activ

  Adaptable. Especially for you.

  Turometrul, vitezometrul, odometrul - displayul informațional opțional Active Info Dysplay scot la vedere toate aceste informații și chiar mai mult. Iar cel mai bun lucru este că puteți întotdeauna să vă concentrați asupra informațiilor care sunt cele mai importante pentru dvs.

  Detalii
 • Afișaj frontal pe parbriz

  Totul dintr-o privire. Și destinația exact în față.

  Întotdeauna informat, niciodată distras: doar o simpla atingere a unui buton este suficientă pentru a activa afișajul opțional frontal (HUD) din panoul de bord și a afișa toate informațiile cheie, cum ar fi viteza, datele de navigație și semnele de circulație, direct în câmpul vizual al șoferului.

  Detalii

Experiența de conducere

Oriunde vă duceți - motoarele puternice ale Tiguan-ului cu tehnologia opțională 4MOTION vă ofera un control atât pe deal cât și pe vale. Astfel vei rămâne în control - pe toate drumurile. Cu sistemul de control activ 4MOTION, Tiguan este întotdeauna perfect configurat pe orice suprafață.

 • Selectarea profilului de conducere

  Mereu deasupra. Indiferent ce este dedesubt.

  Utilizați această opțiune suplimentară pentru a selecta profilul corect de conducere de fiecare dată: Normal, Eco, Sport, Confort sau Individual. Acum puteți adapta reglajul motorului și a cutiei de viteze, precum și comportamentul anumitor sisteme de asistență, la condițiile de conducere.

  Detalii
 • 4MOTION

  Mențineți tracțiunea.

  Doriți să mențineți o aderență excelentă pe suprafețele umede și aspre? Sistemul opțional de tracțiune integrală permanentă 4MOTION presupune că puteți face acest lucru aproape oriunde.

  Detalii
 • 4MOTION Active Control

  Coordonat.

  Sistemul opțional 4MOTION Active Control oferă o gamă de profile de conducere personalizate potrivite drumurilor principale sau pantelor acoperite cu zăpadă.

  Detalii
 • Motoare

  Mai multă eficiență.

  Indiferent dacă optați pentru un motor pe benzină sau diesel, toate propulsoarele disponibile pentru Tiguan se caracterizează printr-o eficiența excepțională și se potrivesc pentru utilizarea de zi cu zi.

  Detalii

Paşii următori.