2.21.117.1, 2020-05-20 14:22:52
Transporter Delivery Van.

Transporter Delivery Van.

Pentru orice muncă dificilă.

Transporter Delivery Van a depășit provocările timp de mai mult de 65 de ani. Acesta e motivul pentru care compartimentul de încărcare nu face compromisuri atunci când e vorba de funcționalitate și versatilitate. Manopera remarcabilă este fundamentul pentru eficiență. Și asta garantează faptul că van-ul poate face față provocărilor cu care se confruntă. Două ampatamente și trei variante de acoperiș oferă un volum al compartimentului pentru încărcare de până la 9,3 m3 și o sarcină utilă de până la 1,4 t.

Flexibilitate maximă.

Cu un interior de înaltă calitate și un compartiment de încărcare cu dimensiuni generoase, Transporter Delivery Van oferă o funcționalitate și versatilitate remarcabilă. O gamă variată de suplimente oferă soluții pentru cerințele Dvs. specifice.

Tehnologia avansată a motorului.

Motoarele Transporter Delivery Van de ultimă generație sunt în conformitate cu standardul de emisie Euro 6 și dispun de un consum deosebit de redus de combustibil. Tehnologiile avansate asigură economii suplimentare de combustibil.

Echipat cu un nivel înalt de confort.

Serviciile mobile on-line inteligente, sistemele de infotainment de înaltă calitate împreună cu sistemul de încălzire și aer condiționat modern fac fiecare călătorie cu Transporter Delivery Van extrem de confortabilă.

Tehnologie avansată pe drum.

Sistemele inovatoare de asistare a șoferului și de siguranță vă oferă sprijin în situații critice și vă ajută să evitați pericolele..

Paşii următori.