2.21.117.1, 2020-05-20 14:22:52
Transporter Kombi

Transporter Kombi.

Vă convinge în fiecare zi.

Vă pune afacerea pe drum – totul timp de o zi de lucru alături de Transporter Kombi. Acesta vă oferă spațiu de până la 9 persoane, împreună cu o mulțime de spațiu pentru compartimentul de încărcare, demonstrând valoarea sa zi de zi. Tapițeria durabilă este proiectată perfect pentru intrări și ieșiri frecvente. Pardoseala de cauciuc cu absorbție a sunetelor din compartimentul pentru pasageri este ușor de spălat. În plus, Easy Entry din al doilea rând de scaune face ușoară intrarea și ieșirea din vehicul pentru pasagerii din spate.

La fel de flexibil precum cerințele Dvs.

Transporter Kombi se adaptează perfect oricărei sarcini: 2 ampatamente, 3 variante de acoperiș și 17 pachete de ședere adaugă până la 89 de combinații. Numeroase opțiuni de echipament vă permit să configurați Kombi pentru a se potrivi cerințelor Dvs. specifice.

Modern și eficient.

Motoarele Transporter Kombi de ultimă generație sunt în conformitate cu standardul de emisie Euro 6 și dispun de un consum deosebit de redus de combustibil. Tehnologiile avansate asigură economii suplimentare de combustibil

Combinații confortabile.

Serviciile mobile on-line inteligente, sistemele de infotainment de înaltă calitate împreună cu sistemul de încălzire și aer condiționat modern fac fiecare călătorie cu Kombi extrem de confortabilă.

Întotdeauna cu un pas înainte.

Sistemele inovatoare de asistență a șoferului și sistemele de siguranță vă oferă suport în situațiile critice și vă ajută să evitați pericolele. Așteptați cu nerăbdare un adevărat talent recunoscut.

Paşii următori.