2.21.117.1, 2020-05-20 14:22:52
Volkswagen Service

Volkswagen Service.

Păstrează Volkswagen-ul să ruleze ca un Volkswagen.

Există service și există Volkswagen Service - serviciul care este acolo doar pentru tine și Volkswagen-ul tău. Și poate fi obținut numai de la dealer-ul Volkswagen, care este subordonat al calității autentice Volkswagen.

Volkswagen Service expertise

Expertiza Volkswagen Service

Fiecare model Volkswagen are cerințe specifice cu privire la expertiza de service. Angajații noștri au o înaltă calificare pentru a oferi acest lucru și sunt integrați în schema de formare internațională Volkswagen. Puteți fi foarte sigur: nimeni nu știe Volkswagen-ul mai bine decât noi.

Volkswagen Service workshop

Atelierul de inginerie Volkswagen Service

Cu fiecare model nou, Volkswagen dezvoltă simultan instrumente speciale pentru a se asigura că întreținerea și repararea ulterioară se realizează cu calitatea Volkswagen. Ca dealer Volkswagen, avem în mod natural aceste instrumente.

Volkswagen Service diagnostics

Sistemele de diagnosticare Volkswagen Service

Volkswagen este sinonim cu siguranța și confortul la rulare, în conformitate cu cele mai recente standarde ale ingineriei moderne de automobile. Sistemele noastre de diagnosticare de înaltă tehnologie ne permit să menținem aceste valori, în timp ce legăturile noastre directe cu producătorul garantează întreținerea și reparația la cele mai noi standarde de inginerie.

Volkswagen Genuine Parts®

Volkswagen Genuine Parts®

Volkswagen Genuine Parts® sunt dezvoltate în mod specific pentru diferitele modele Volkswagen. Prin urmare, acestea reprezintă expertiza brandului Volkswagen și oferă conducătorului auto Volkswagen, avantaje unice:

  • Cele mai noi standarde de inginerie
  • Standard de înaltă calitate
  • Siguranță
  • Compatibilitate optimă
  • Gamă completă de mai mult de 300.000 de piese originale pentru modelele Volkswagen
  • Prețuri atrăgătoare

 

Paşii următori.